ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Έγινε θέμα ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου

Στο επίκεντρο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού. Ένα από τα θέματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν ο ξυλοδαρμός ενός δημοσιογράφου. Αυτό το περιστατικό δημοσιεύτηκε και στην Independent. «Οι ντόπιοι επιτίθενται σε δημοσιογράφο στη Λέσβο», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Μίχαελ Τράμερ. Ο νεαρός άνδρας δέχτηκε επίθεση την Κυριακή (1/3) από...
Λέσβος: Έγινε θέμα ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου

Στο επίκεντρο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Λέσβος λόγω του μεταναστευτικού. Ένα από τα θέματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν ο ξυλοδαρμός ενός δημοσιογράφου.

Αυτό το περιστατικό δημοσιεύτηκε και στην Independent. «Οι ντόπιοι επιτίθενται σε δημοσιογράφο στη Λέσβο», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Μίχαελ Τράμερ. Ο νεαρός άνδρας δέχτηκε επίθεση την Κυριακή (1/3) από τουλάχιστον επτά άτομα με κλωτσιές και μπουνιές στο λιμάνι της Θερμής.

Ο Τράμερ ανέβασε μία φωτογραφία από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter και εκεί έδειξε τους επιδέσμους που έχουν καλύψει το κεφάλι του. Τόνισε, μάλιστα, ότι ο ξυλοδαρμός προήλθε από «φασίστες». Ξεκαθαρίζει, επιπλέον, ότι δεν είχε καμία σχέση με ΜΚΟ και απλώς απαθανάτιζε γεγονότα.

«Μου επιτέθηκαν φασίστες, ενώ ντόπιοι προσπαθούσαν να σπρώξουν μια βάρκα προσφύγων, που ήταν σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Θερμής, στη Λέσβο. Είμαι κάπως καλά στην υγεία μου. Οι πρόσφυγες εξακολουθούν να κάθονται στη βάρκα. Τους πετάνε πλαστικά μπουκάλια. #Europe2020», ήταν το tweet του.

Τέλος, μπορεί τα βλέμματα πλέον να στρέφονται κυρίως προς τον Έβρο με όσα γίνονται εκεί, όμως, και η Λέσβος εξακολουθεί να περνάει τον δικό της Γολγοθά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα άλλα δύο νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στην Τουρκία, τη Σάμο και τη Χίο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Έγινε θέμα ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.