ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Τούρκοι ωθούσαν λέμβο με μετανάστες στην Ελλάδα (vid)

Συνεχίζουν οι Τούρκοι τα δικά τους...
Λέσβος: Τούρκοι ωθούσαν λέμβο με μετανάστες στην Ελλάδα (vid)

Δεν σταματούν οι Τούρκοι να κάνουν τα δικά τους, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν με τον κορονοϊό. Η Λέσβος, ξανά, ήταν «πρωταγωνίστρια» καθώς οι Τούρκοι προσπάθησαν να ωθήσουν λέμβο με μετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι Τούρκοι ώθησαν μία από τις λέμβους που εμφανίστηκαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου να περάσει στην Ελλάδα.

Δυνάμεις όμως του Λιμενικού Σώματος της Ελλάδας εμπόδισαν τη συγκεκριμένη λέμβο, όπως και όποια άλλη προσπάθησε να εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Στην περιοχή, στην οριογραμμή των ελληνικών χωρικών υδάτων, αναπτύχθηκε σταδιακά και ικανός αριθμός περιπολικών σκαφών του Λιμενικού.

Να σημειωθεί πως η λέμβος με τους αλλοδαπούς, η οποία δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα, παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την ωθήσουν εντός αυτών, περισυνελέγη τελικά μεσημβρινές ώρες σήμερα από τουρκική ακταιωρό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Τούρκοι ωθούσαν λέμβο με μετανάστες στην Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.