ΚΟΙΝΩΝΙΑ

LIVE: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη με τα προνόμια για τους εμβολιασμένους

Δείτε Live τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τα προνόμια που θα έχουν οι εμβολιασμένοι.
LIVE: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη με τα προνόμια για τους εμβολιασμένους

Δείτε Live τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τα προνόμια που θα έχουν οι εμβολιασμένοι.

Στις 12:00 Live από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τα προνόμια όσων έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Στη παρουσίαση θα μετέχουν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Οι εμβολιασμένοι αναμένεται να έχουν κάποια ειδικά προνόμια και το δικαίωμα να μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε κλειστούς χώρους χωρίς τη χρήση μάσκας αλλά και ορισμένα ακόμη προνόμια.

Δείτε Live τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τους εμβολιασμένους:

Διαβάστε επίσης:

Κατάργηση απαγόρευσης κυκλοφορίας, self test και προνόμια στους εμβολιασμένους – Όλα τα νέα μέτρα

Χοκς – Μπακς 102-113: Με Αντετοκούνμπο και Μίντλετον πήραν… κεφάλι τα Ελάφια!

Survivor: Ξέσπασε… σε κλάματα ο Μπόγδανος – Ασημακόπουλος και Κόρομι δεν του μιλάνε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «LIVE: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη με τα προνόμια για τους εμβολιασμένους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.