Στη Μύκονο περνάει τις διακοπές της, η Μαρίνα Πατούλη, που βρίσκεται σε διάσταση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γιώργου Πατούλη.

Στη Μύκονο περνάει τις διακοπές της η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μύκονος είναι ο προορισμός που περνάει τις διακοπές της αυτές τις ημέρες η Μαρίνα Πατούλη, που βρίσκεται σε διάσταση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Και δεν βρίσκεται εκεί μόνο για διακοπές, αλλά και για εργασία καθώς εδώ και κάποιο διάστημα. η Μαρίνα Πατούλη διατηρεί μπουτίκ με την επωνυμία «Princess Marina 11 2 11».     

Όπως είναι φυσική η εντυπωσιακή γυναίκα δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ συναντήθηκε και με αρκετούς φίλους και γνωστούς της στο «νησί των Ανέμων» που βρίσκεται στις Κυκλάδες.

Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός σχεδιαστής Γιάννης Γαλάτης, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην μπουτίκ με την κ. Πατούλη να γράφει πριν λίγες ημέρες

«Μεγάλη χαρά για μένα να επισκεφτεί τη @marinaprincess11211 η ιστορική μορφή του νησιού κ Γαλάτης ο οποίος μετέδωσε στο χώρο μας τη θετική του ενέργεια κάνοντας τις δικές του παρεμβάσεις κ σκορπίζοντας χαρά κ χαμόγελα σε όλους μας!!!Στην όμορφη βραδια έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα ο αγαπημένος καθηγητής αγγειοχειρουργικης κ χρόνια φίλος Χρηστος Κλωναρης καθώς κ οι επι σειρά ετών φίλοι ο γιατρός μας Παρης Κουτσόγιωργας με την πολυτάλαντη κ στο χώρο της μόδας σύζυγο του Νατάσα!!!Φιλιες ανεξίτηλες στο χρόνο !!!Σας ευχαριστώ !!!❤️».

Μύκονος: Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη