ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Πατούλη: Εκεί είναι διακοπές και τα σαρώνει όλα

Στη Μύκονο περνάει τις διακοπές της η Μαρίνα Πατούλη.
Μαρίνα Πατούλη: Εκεί είναι διακοπές και τα σαρώνει όλα

Η Μύκονος είναι ο προορισμός που περνάει τις διακοπές της αυτές τις ημέρες η Μαρίνα Πατούλη, που βρίσκεται σε διάσταση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Και δεν βρίσκεται εκεί μόνο για διακοπές, αλλά και για εργασία καθώς εδώ και κάποιο διάστημα. η Μαρίνα Πατούλη διατηρεί μπουτίκ με την επωνυμία «Princess Marina 11 2 11».     

Όπως είναι φυσική η εντυπωσιακή γυναίκα δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ συναντήθηκε και με αρκετούς φίλους και γνωστούς της στο «νησί των Ανέμων» που βρίσκεται στις Κυκλάδες.

Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός σχεδιαστής Γιάννης Γαλάτης, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην μπουτίκ με την κ. Πατούλη να γράφει πριν λίγες ημέρες

«Μεγάλη χαρά για μένα να επισκεφτεί τη @marinaprincess11211 η ιστορική μορφή του νησιού κ Γαλάτης ο οποίος μετέδωσε στο χώρο μας τη θετική του ενέργεια κάνοντας τις δικές του παρεμβάσεις κ σκορπίζοντας χαρά κ χαμόγελα σε όλους μας!!!Στην όμορφη βραδια έδωσαν το προσωπικό τους στίγμα ο αγαπημένος καθηγητής αγγειοχειρουργικης κ χρόνια φίλος Χρηστος Κλωναρης καθώς κ οι επι σειρά ετών φίλοι ο γιατρός μας Παρης Κουτσόγιωργας με την πολυτάλαντη κ στο χώρο της μόδας σύζυγο του Νατάσα!!!Φιλιες ανεξίτηλες στο χρόνο !!!Σας ευχαριστώ !!!❤️».

Μύκονος: Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρίνα Πατούλη: Εκεί είναι διακοπές και τα σαρώνει όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα