×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρινάκης σε Τσίπρα: Μας είπε «άντε γεια», εμείς του λέμε «ουστ»!


Sportime Team

Μαρινάκης σε Τσίπρα: Μας είπε «άντε γεια», εμείς του λέμε «ουστ»!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα στο περίφημο: «άντε γεια».

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη, που ηγείται του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», έγινε το βράδυ της Παρασκευής (24/05) στην Πλατεία Κανάρη.

Με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και πλήθος ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» να δίνουν το «παρών».

Μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για τα έργα που έκανε και όσα έχει σκοπό να κάνει την επόμενη τετραετία.

Στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώτος σε σταυρούς και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά.

Κατά την ομιλία του, κάλεσε τους Πειραιώτες να ψηφίσουν ξανά τον συνδυασμό για να συνεχίσει το έργο της η δημοτική Αρχή.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που προκαλούνται από την κεντρική κυβέρνηση αναφέρθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αναφορά που είχε κάνει προ ημερών σε ομιλία του με την χαρακτηριστική φράση που γνωρίζουν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, «άντε γεια».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «κάποιοι σε μια μικρή παρέα φίλων συγκεντρώθηκαν προχθές και μας είπαν αυτό που λέμε εμείς εδώ και καιρό, μας είπαν «άντε γεια».

Εμείς εδώ, λοιπόν, από τον Πειραία, τους δίνουμε την δική μας απάντηση, η απάντηση είναι «ουστ στους ψεύτες».

Μαρινάκης: αναλυτικά η ομιλία του στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του «Πειραιά Νικητή».

«Φίλες και φίλοι, σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε. Ο Πειραιάς μίλησε. Σήμερα ο Πειραιάς κέρδισε. Εδώ στο Πασαλιμάνι έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα, ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Εδώ σήμερα γιορτάζουμε για τον Πειραιά μας, γιορτάζουμε για τα επόμενα 4 χρόνια. Γιορτάζουμε για τα παιδιά μας και θέλουμε να τα κάνουμε όλα περήφανα. Το 2014 είχαμε δώσει εδώ έναν όρκο τιμής. Σ

ήμερα σας κοιτάζω όλους στα μάτια και σας λέω, πάμε για άλλα 4 χρόνια, για άλλα 4 χρόνια δημιουργίας, να ολοκληρώσουμε το όραμά μας γι’ αυτή την υπέροχη πόλη. Γι’ αυτή την πόλη που πραγματικά όλοι αγαπάμε.

Για το μεγάλο μας πάθος, τον Πειραιά μας. Αυτά τα χαμόγελα που βλέπω απόψε εδώ και τα βλέπω κάθε μέρα, περπατώντας στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε δυναμικά, να συνεχίσουμε για το καλό όλων των Πειραιωτών χωρίς καμία εξαίρεση.

Και κάτι τελευταίο. Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ ολίγων γνωστών φίλων και συγγενών κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς.

Μας είπε «Άντε Γεια», αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Εμείς, λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι την Κυριακή (26/05) δεν θα πούμε «Άντε Γειά». «Άντε Γειά» λέμε στο ποδόσφαιρο και κερδίζουμε.

Εμείς θα πούμε Ούστ στους προδότες, Ούστ στους ψεύτες…

Σας θέλω όλου μαζί ενωμένους να δώσουμε τις επόμενες δύο ημέρες, να μεταφέρουμε το μήνυμα για τον «Πειραιά Νικητή».

Σας χρειαζόμαστε όλους, τους φίλους σας, τους συγγενείς, τους ανθρώπους που μπορείτε να επηρεάσετε να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για το μέλλον, το καλό του Πειραιά, για το καλό όλων των παιδιών του Πειραιά.

Σας ευχαριστώ πολύ. Και να ξέρετε κάτι. Και να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας όσο ο Θεός μας έχει καλά. Να είστε όλοι καλά…».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras