ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία η κοκκινομάλλα!

Λεπτομέρειες που σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια για την μικρή Μαρκέλλα, που είχα αρπαχτεί και βρέθηκε μετά από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, η 33χρονη που άρπαξε το παιδί, το νάρκωσε δίνοντάς του ουσίες μέσα στο ρόφημα που του πρόσφερε. Σκοπός της, όπως φαίνεται ήταν η ήταν η σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου κοριτσιού....
Μαρκέλλα: Κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία η κοκκινομάλλα!

Λεπτομέρειες που σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια για την μικρή Μαρκέλλα, που είχα αρπαχτεί και βρέθηκε μετά από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, η 33χρονη που άρπαξε το παιδί, το νάρκωσε δίνοντάς του ουσίες μέσα στο ρόφημα που του πρόσφερε.

Σκοπός της, όπως φαίνεται ήταν η ήταν η σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου κοριτσιού. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει ότι έκανε πράξη αυτά που είχε στο μυαλό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Σε ρόφημα τα ναρκωτικά – Εξιχνιάστηκε η υπόθεση

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία παλιά γειτόνισσα στην περιοχή που έμενε η Μαρκέλλα, ενώ για ένα χρονικό διάστημα βρισκόταν συνέχεια μέσα στο σπίτι της.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος της 33χρονης, που εντοπίστηκε χθες στην παραλία της Κατερίνης.

Όπως τονίζεται, κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία η κοκκινομάλλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.