ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα – Συγκλονίζει ο αδερφός της: «Να μην το περάσει κανένας» (vid)

Η υπόθεση εξαφάνισης του 10άχρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Χρήστος Βεράμης μίλησε για το περισταστικό και ανέφερε ότι η Μαρκέλλα δέχεται ψυχολογική υποστήριξη. «Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», ανέφερε ο αδερφός της Μαρκέλλας. «Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει κάποια επιφανειακά...
Μαρκέλλα – Συγκλονίζει ο αδερφός της: «Να μην το περάσει κανένας» (vid)

Η υπόθεση εξαφάνισης του 10άχρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Χρήστος Βεράμης μίλησε για το περισταστικό και ανέφερε ότι η Μαρκέλλα δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

«Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», ανέφερε ο αδερφός της Μαρκέλλας.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει κάποια επιφανειακά σημάδια στο χέρι, λογικά από κάποιο δέσιμο. Δεν ξέρω κάτι άλλο», τόνισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στους δράστες σημείωσε ότι ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα και ευχήθηκε να μην περάσει κάποιος άλλος, αυτό που πέρασαν ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδερφή μου και να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί. Να μην το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο του Thestival:

Ντοκουμέντο με τη 10χρονη Μαρκέλλα

Βίντεο ντοκουμέντο του Alpha που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει την 10χρονη Μαρκέλλα να περπατάει έξω από ένα βενζινάδικο της Καλαμαριάς, με τη σχολική τσάντα στην πλάτη.

Αυτή η εικόνα κίνησε την περιέργεια δύο περαστικών που την πλησίασαν.

Η 10χρονη είπε ότι η γυναίκα που την απελευθέρωσε, της έδωσε 30 ευρώ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Νωρίτερα, όπως είπε, της είχαν περάσει χειροπέδες.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα – Συγκλονίζει ο αδερφός της: «Να μην το περάσει κανένας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.