ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Καταβάλλεται η τελευταία δόση – Ετοιμάζεται η επέκταση!

Λεφτά στις άυλες κάρτες τους θα δουν σήμερα οι δικαιούχοι του Market Pass!
Market Pass: Καταβάλλεται η τελευταία δόση – Ετοιμάζεται η επέκταση!

Σήμερα οι δικαιούχοι του Market Pass θα λάβουν την τελευταία προγραμματισμένη δόση, μιλώντας πάντα για την άυλη κάρτα.

Το ποσό φυσικά διαφέρει ανάλογα με τα κριτήρια που έχουν οριστεί από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών.

Ωστόσο μιλάμε για την τελευταία πληρωμή αυτού του κύκλου, αφού από τον Αύγουστο θα αρχίσει και πάλι να δίνεται το Market Pass.

Η ακρίβεια και η άνοδος των τιμών σε όλα τα σούπερ μάρκετ και όχι μόνο, κάνουν τους κυβερνόντες να πρέπει να πάρουν εκ νέου μέτρα.

Έτσι θα παραμείνει για τουλάχιστον πέντε μήνες σύμφωνα με τις περισσότερες αναφορές, για μία έξτρα βοήθεια στους καταναλωτές.

Από κει και πέρα, όσοι το λαμβάνουν ήδη δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι παραπάνω, αν και μπορεί η πλατφόρμα να ανοίξει ξανά στο gov.gr.

Ο λόγος; Για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους όσοι δεν είχαν προλάβει στον προηγούμενο κύκλο και να ενισχυθούν και αυτοί.

Για να λάβει κάποιος το πλήρες ποσό του Market Pass θα πρέπει να επιλέξει την κατάθεση σε ψηφιακή άυλη κάρτα, η οποία εξαργυρώνεται σε POS (σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, ιχθυοπωλεία, λαϊκές).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Καταβάλλεται η τελευταία δόση – Ετοιμάζεται η επέκταση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.