ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market pass: Πότε έρχεται η επόμενη πληρωμή!

Η πληρωμή για market pass του Απριλίου πραγματοποιήθηκε ωστόσο πότε θα δούμε ξανά χρήματα στο λογαριασμό μας!
Market pass: Πότε έρχεται η επόμενη πληρωμή!

Λεφτά στους λογαριασμούς τους από το Market Pass είδαν τις προηγούμενες μέρες οι πολίτες που το δικαιούνται και πήραν μια ανάσα ενόψει των ημερών του Πάσχα.

Φυσικά μιλάμε για ένα αρκετά μικρό ποσό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε ιδιαίτερα πολλές αγορές, με τις αυξήσεις των τροφίμων να είναι συνεχόμενες και να μην σταματούν.

Οι αιτήσεις λοιπόν για το μάρκετ πας έχουν κλείσει εδώ και καιρό και αναμένεται να συνεχιστεί η πληρωμή του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Πότε όμως οι πολίτες θα δουν ξανά χρήματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ή στις άυλες κάρτες τους;

Όσοι λοιπόν έκαναν την αίτησή τους από την πρώτη μέχρι τις 15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Όσοι δικαιούχοι επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υπέβαλλαν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

  • Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.
  • Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών(Web/Virtual POS).
  • Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η.08.2023, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market pass: Πότε έρχεται η επόμενη πληρωμή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.