ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές!

Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές του Market Pass και θα δουν λεφτά οι πολίτες στους λογαριασμούς τους.
Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές!

Τα πρώτα λεφτά του Market Pass είδαν όσοι πολίτες έκαναν την αίτηση τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, παίρνοντας τόσο τα χρήματα του Φλεβάρη αλλά και του Μαρτίου.

Η πλατφόρμα «vouchers.gov.gr/marketpass» θα παραμείνει ανοιχτή, προκειμένου να γίνονται αιτήσεις μέχρι τις 15 Μαρτίου, για όσους δεν έχουν προλάβει μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές για τους δικαιούχους, προκειμένου σε ένα βαθμό να ξελαφρώσουν τα οικονομικά τους, αν και μιλάμε για ποσά της πλάκας σε ένα νοικοκυριό.

Όσοι κάνουν μέσα στο Μάρτιο την αίτηση θα πάρουν το Φλεβάρη και το Μάρτη μέχρι τις 20 Μαρτίου, ενώ από κει και πέρα, οι πληρωμές θα έρχονται ως εξής:

  • στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο,
  • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Όσοι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υποβάλλουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

  • στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο
  • στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.