ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος Περίπατος: Τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο

Ταλαιπωρία έχει δημιουργήσει ο Μεγάλος Περίπατος, με το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας να αρχίζει από νωρίς το πρωί. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που ήρθαν από την Κυριακή στην Πανεπιστημίου, ενώ είχε παράλληλα προηγηθεί η πεζοδρόμηση της Βασ. Όλγας, οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Τα προβλήματα παρατηρούνται στην Βασ. Σοφίας και στην Πανεπιστημίου, η οποία όσο...
Μεγάλος Περίπατος: Τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο

Ταλαιπωρία έχει δημιουργήσει ο Μεγάλος Περίπατος, με το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας να αρχίζει από νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που ήρθαν από την Κυριακή στην Πανεπιστημίου, ενώ είχε παράλληλα προηγηθεί η πεζοδρόμηση της Βασ. Όλγας, οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Τα προβλήματα παρατηρούνται στην Βασ. Σοφίας και στην Πανεπιστημίου, η οποία όσο περνάει η ώρα γίνεται απροσπέλαστη. Ακόμα, θέμα υπάρχει στην Βασ. Αμαλίας και στη Μεσογείων, στην Καλλιρόης, στη Συγγρού καθώς και στην κάθοδο της Εθνικής Οδού.

Στη διασταύρωση Βασ. Σοφίας και Πανεπιστημίου και στα φανάρια κατά μήκος της αστυνομίας, υπάρχουν τροχονόμοι για τη ρύθμιση της κίνησης, ενώ υπάρχει και δημοτική αστυνομία, για να εξασφαλίζει ότι δεν θα περνούν οι οδηγοί στο κομμάτι του δρόμου που δεν επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση, αφού θα γίνει πεζόδρομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πέθανε ηλικιωμένος άνδρας στον Εχίνο – Στους 184 οι νεκροί στην Ελλάδα

Τι άλλαξε στην Πανεπιστημίου

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στην Πανεπιστημίου, έχει αφήσει μόλις δύο λωρίδες διαθέσιμες για τα ΙΧ και τα λεωφορεία, ενώ οι υπόλοιπες γίνονται πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, όπως αναφέρει ο «Μεγάλος Περίπατος».

Κατά μήκος της Πανεπιστημίου, έχουν τοποθετηθεί κώνοι προκειμένου οι οδηγοί να μην περνάνε στις λωρίδες στις οποίες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη μετατροπή τους, ενώ ούτε τα λεωφορεία πλησιάζουν στην δεξιά πλευρά του δρόμου όπου βρίσκονται οι στάσεις.

Οι εργασίες που ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του Μεγάλου Περιπάτου, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, αφού στο κομμάτι του δρόμου που θα μετατραπεί σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, θα τοποθετηθούν παγκάκια, φυτά και ζαρντινιέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλος Περίπατος: Τεράστια προβλήματα και ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.