ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Δεκτά τα αιτήματα για συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή!

Έγιναν δεκτά τα αιτήματα του πρώην παρουσιαστή από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής.

Μένιος Φουρθιώτης: Έγιναν δεκτά τα αιτήματα του πρώην παρουσιαστή από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μένιος Φουρθιώτης: Έγιναν δεκτά τα αιτήματα του πρώην παρουσιαστή από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν αποφυλακίστηκε, για λόγους υγείας, όπως το ζήτησε. Μάλιστα είχε προσκομίσει γι’ αυτόν τον σκοπό και τα σχετικά έγγραφα. Παρόλα αυτά δεν έγινε το αίτημα του δεκτό πριν από λίγες μέρες.

Όμως πέτυχε κάτι άλλο. Έγιναν κάποια άλλες απαιτήσεις του δεκτές από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής, στις φυλακές Κορυδαλλού. Έτσι πλέον θα μπορεί να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να έχει ειδική διατροφή όπως ακριβώς το θέλησε.

Το δικαστικό συμβούλιο τον άφησε να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή, επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Οπότε πλέον δεν θα τρώει από την κουζίνα της φυλακής, όπως οι υπόλοιποι.

Όπως τονίζει κιόλας ο Alpha, σε σχετικό του ρεπορτάζ. Ένα κοντινό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος, θα του πηγαίνει τρόφιμα, που είναι απαραίτητα για την διατροφή του, τα οποία θα συντηρεί σε ένα μικρό ψυγείο που θα έχει στον θάλαμο του, ενώ θα τα ζεσταίνει σε κοινόχρηστο φούρνο, πριν να τα καταναλώσει κάθε μέρα.

Όμως θα μπορεί να παρακολουθεί και συνδρομητική τηλεόραση, σε δύο πλατφόρμες που θα έχουν δορυφορικά κανάλια.

Όσον αφορά την αίτηση αποφυλάκισης που έκανε και την απέρριψε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως θα παραμείνει προφυλακιστέος με το σκεπτικό πως τα νοσήματα που έχει, δεν του δίνουν το δικαίωμα να μπορέσει να βγει από τις φυλακές στις οποίες κρατείται, αυτή την στιγμή.

Αναμένονται οι εξελίξεις με ενδιαφέρον και σε αυτή την υπόθεση, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο πρώην παρουσιαστής, που τόσα χρόνια ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό σε πανελλήνια εμβέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το προφιλ των δολοφόνων

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Γιοβάνοβιτς

Masterchef 31/5 trailer: Απίστευτα λάθη μια ανάσα πριν τον τελικό!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version