ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι – Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι

Ένα 16χρονο αγόρι που έπεσε το Σάββατο (27/6) από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην περιοχή της Πλώσταινας Μεσολόγγι, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Μεσολόγγι – Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι

Ένα 16χρονο αγόρι που έπεσε το Σάββατο (27/6) από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην περιοχή της Πλώσταινας Μεσολόγγι, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στην Αίγινα: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Τα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Όμως, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέκυψε στα τραύματα του.

Η οικογένεια του, επέδειξε μάλιστα την ψυχική δύναμη και πήρε την απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού. Οι γιατροί τώρα θα εστιάσουν στο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα όργανα του σώματος του άτυχου αγοριού.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεσολόγγι – Τραγωδία: Νεκρός 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στο Μεσολόγγι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.