ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις πυρκαγιές….έρχονται πλημμύρες – Τι λένε οι ειδικοί

O πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που υπάρχουν μετά τις πυρκαγιές.
Μετά τις πυρκαγιές….έρχονται πλημμύρες – Τι λένε οι ειδικοί

O πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που υπάρχουν μετά τις πυρκαγιές.

Φωτιά Εύβοια: Ο εφιάλτης συνεχίζεται – Νέο μέτωπο στην Δάφνη, κοντά στις Ροβιές. Μετά τις πυρκαγιές ακολουθούν και άλλα προβλήματα.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και αρχικά σημείωσε πως: ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας: «Πάμε ίσως σε έναν εφιάλτη διαρκείας μέσα στον Αύγουστο εφιάλτη που θα συντίθεται ουσιαστικά από δεκάδες γεγονότα σε όλο τον ελληνικό χώρο».

Ενώ στην συνέχεια είπε πως αυτά θα βοηθηθούν από τα μελτέμια που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα. Οπότε θα είναι μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδος.

Ανέφερε πως μετά από τις πυρκαγιές θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη ετοιμότητα και σχεδιασμός γιατί μετά τις φωτιές, θα έρθουν οι πλημύρες με τις ζημιές που έχουν υποστεί τόσες δασικές εκτάσεις.

Στην συνέχεια συνέστησε να απαγορευτεί κάθε μορφή φωτιάς στην ύπαιθρο. Ενώ οι εθελοντικές ομάδες να αναλάβουν δράση και να επιτηρούν τις… κρίσιμες περιοχές, στις οποίες υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εκδηλωθεί φωτιά.

Ενώ είπε πως τις μικρές φωτιές αν τις εντοπίσουν γρήγορα, μπορούν να τις σταματήσουν με ευκολία, έτσι δεν θα επεκταθούν και δεν θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στις περιοχές.

Τέλος Επανέλαβε ότι στη Βαρυμπόμπη και στην Εύβοια είδε ζάντες αλουμίνιου να λιώνουν και να ρέουν, δηλαδή 650 βαθμοί κελσίου που κάνει αδύνατο για τον οποιοδήποτε να αδύνατο να προσεγγίσει και να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά: «Τα σωματίδια καπνού μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο» – Κόκκινος συναγερμός για για παιδιά, εγκύους

Φωτιά Εύβοια: Ο εφιάλτης συνεχίζεται – Νέο μέτωπο στην Δάφνη, κοντά στις Ροβιές

Παναθηναϊκός: «Η Γκιρεσουνσπόρ συμφώνησε με τον Σανκαρέ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετά τις πυρκαγιές….έρχονται πλημμύρες – Τι λένε οι ειδικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.