ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό: Κωλοτούμπα για την αποσυμφόρηση ο Μητσοτάκης (vid)

Λίγους μόλις μήνες μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η αποσυμφόρηση δεν πρέπει να γίνει προς την ενδοχώρα, τα γεγονότα έρχονται να τον διαψεύσουν.
Μεταναστευτικό: Κωλοτούμπα για την αποσυμφόρηση ο Μητσοτάκης (vid)

Λίγους μόλις μήνες μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η αποσυμφόρηση των νησιών δεν πρέπει να γίνει προς την ενδοχώρα, τα γεγονότα έρχονται να τον διαψεύσουν.

«Η αποσυμφόρηση των νησιών δεν μπορεί να γίνεται με ροές από τα νησιά προς την ενδοχώρα όπως γίνεται σήμερα, πρέπει να γίνεται με επιστροφές από τα νησιά στην Τουρκία». Με αυτά τα λόγια, μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωνε ότι η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υποστηρίξει τα νησιά που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του προσφυγικού προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητσοτάκης: «Το οικονομικό επιτελείο έλεγε “Παναγία μου” στο lockdown, σταδιακή άρση μέτρων τον Μάιο»

Βεβαίως, κάτι τέτοιο δείχνει να μην εφαρμόζεται πλήρως, μιας και έγινε γνωστό πως το Σάββατο 1500 πρόσφυγες από το ΚΥΤ της Μόριας , στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποσυμφορηθούν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών αλλά και να μειωθεί ο κίνδυνος από ενδεχόμενο κρούσμα κορονοϊού, θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα, παράλληλα με ακόμη 880 από τα 5 ΚΥΤ των νησιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταναστευτικό: Κωλοτούμπα για την αποσυμφόρηση ο Μητσοτάκης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.