ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό (18/9): Ποια δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιηθούν

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες του μετρό για το Σάββατο (18/9)
Μετρό (18/9): Ποια δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιηθούν

Μετρό: Κενό στη μεταφορά των επιβατών από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , θα υπάρξει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, έπειτα, από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μεταξύ των ωρών 15:45 – 16:15.

Για την ακρίβεια τα δρομολόγια των 15:01 και 15:31 στο Μετρό από Νίκαια προς αεροδρόμιο και των 16:02 και 16:32 από αεροδρόμιο προς Νίκαια.

Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Χ95 και Χ97 προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όλα αυτά εν μέσω διοικητικών αλλαγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Ιδού η ανακοίνωση της 15ης Σεπτεμβρίου:

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, Καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης, υπέβαλε την παραίτησή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της αποδοχής της, ευχαρίστησε τον κ. Τσαλίδη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι την ανάληψη της θέσης του κ. Τσαλίδη προσωρινά αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., καθηγητής Dario Lo Bosco, εν αναμονή της σύγκλησης της Συνέλευσης των Μετόχων, με την οποία θα ανασυγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να ορισθεί ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος.

Επιπλέον, ο κ. Luca Zuccala αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Λειτουργίας Μεταφορών, στο πλαίσιο διασφάλισης υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, γεγονός που αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συνεχίζει με συνέπεια το επιχειρησιακό της πλάνο με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή βιώσιμων, ολοκληρωμένων μεταφορών στην Ελλάδα, δημιουργώντας παράλληλα ένα συνεχώς αποδοτικότερο πλαίσιο μεταφορών μηδενικού αποτυπώματος στο περιβάλλον.

Ειδικότερα, για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προσβλέπει σε σημαντικές συνέργειες με τις Κυβερνητικές Αρχές και τα αρμόδια Υπουργεία ώστε να επιταχυνθεί η ανανέωση του στόλου οχημάτων με νέα τρένα υδρογόνου καθώς και η εφαρμογή ενός συστήματος car και bike sharing που θα συνδέει αρμονικά τον σιδηρόδρομο με τις πόλεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετρό (18/9): Ποια δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιηθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.