ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεξικανός μεγιστάνας στη Σάμο – Δείτε τη θαλαμηγό του (pics)

Στη Σάμο βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Μπρους Γκρόσμαν. Ο Μπρους Γκρόσμαν μαζί με την αδελφή του Σίνθια μοιράζονται μια περιουσία αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ως ιδιοκτήτες του Grupo Continental, που εμφιαλώνει την τα γνωστά αναψυκτικά και παρασκευάζει χυμούς. O ίδιος βρέθηκε στη Σάμο το προηγούμενο διήμερο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...
Μεξικανός μεγιστάνας στη Σάμο – Δείτε τη θαλαμηγό του (pics)

Στη Σάμο βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Μπρους Γκρόσμαν.

Ο Μπρους Γκρόσμαν μαζί με την αδελφή του Σίνθια μοιράζονται μια περιουσία αξίας περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ως ιδιοκτήτες του Grupo Continental, που εμφιαλώνει την τα γνωστά αναψυκτικά και παρασκευάζει χυμούς.

O ίδιος βρέθηκε στη Σάμο το προηγούμενο διήμερο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Elsa με την εντυπωσιακή, υπερπολυτελή θαλαμηγό τους «Forever One», που λέγεται πως πήρε το όνομά του προς τιμήν της, ναυπηγήθηκε και παραδόθηκε στον επιχειρηματία το 2014 από την «ISA Yachts».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Νέες μορφές ηλεκτρονικής απάτης – Πώς υποκλέπτουν στοιχεία και αποσπούν χρήματα

Οι δυο τους επισκέφθηκαν το ναό της Ήρας στο Ηραίον, το Ευπαλίνειο Όρυγμα και το μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιανής στο Πυθαγόρειο. Τις βραδινές ώρες, για το δείπνο τους, επέλεξαν εστιατόριο της παραλιακής. Το πρωί της Κυριακής, 26/7, η θαλαμηγός αναχώρησε με προορισμό το Αγαθονήσι.

Βέβαια, το ζεύγος Γκρόσμαν φαίνεται πως αγαπά πολύ την Ελλάδα, καθώς το Forever One έχει επανειλημμένα «οργώσει» τις ελληνικές θάλασσες, από τις Σποράδες και τη Σίφνο μέχρι τη Μάνη και την Κρήτη.

Πηγή: samos24.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεξικανός μεγιστάνας στη Σάμο – Δείτε τη θαλαμηγό του (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.