ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία καρέκλα που… δεν πέφτει για τον Γιώργο Παπαδάκη! (vids)

Επικό. Μία καρέκλα, ειδικά κατασκευασμένη για τον Γιώργο Παπαδάκη, παρουσίασε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, από τη Θεσσαλονίκη!
Μία καρέκλα που… δεν πέφτει για τον Γιώργο Παπαδάκη!  (vids)

Πριν από λίγες ημέρες το τηλεοπτική κοινό της χώρας έβλεπε ζωντανά τον Γιώργο Παπαδάκη να σωριάζεται στο πάτωμα πέφτοντας από την καρέκλα κατά τη διάρκειας της πρωινής εκπομπής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πάτρα: Θέλησε να αυτοκτονήσει γιατί του έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην προσπάθεια του να πιάσει ένα τάμπλετ από τη συνεργάτιδά του, που καθόταν δίπλα του, η καρέκλα δεν ήταν σταθερή με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα.

Ο ίδιος αντιμετώπισε το σκηνικό με χιούμορ και μάλιστα ξαναπρόβαλε την… τούμπα, για όσους δεν την είδαν live. Μάλιστα, τόνισε στη συνέχεια ότι έχει αδυνατίσει και δεν δικαιολογείται η πτώση.

Την Τρίτη (24/9) έδωσε συνέχεια στο περιστατικό με νέα, γερή δόση χιούμορ. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε ζωντανή σύνδεση η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, παρουσίασε μία καρέκλα, ειδικά κατασκευασμένη για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Με αυτή την καρέκλα ο αγαπημένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να ξαναπέσει ποτέ ό,τι κι αν κάνει.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μία καρέκλα που… δεν πέφτει για τον Γιώργο Παπαδάκη! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.