ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μόνο αυτός μπορεί δώσει λύση στο μπάχαλο που αυτός προκάλεσε στην Ελληνική Αστυνομία;

Γελάνε οι διάδρομοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης να ξέρετε κύριε Υπουργέ.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μόνο αυτός μπορεί δώσει λύση στο μπάχαλο που αυτός προκάλεσε στην Ελληνική Αστυνομία;

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μόνο αυτός μπορεί να λύσει τον κόμπο που έδεσε την ελληνική Αστυνομία, καθώς οι παθογένειες που καλείται να δώσει λύση τώρα είναι οι ίδιες ακριβως που δημιούργησε αυτός στην προηγούμενη θητεία του.

Ποιος έβγαλε τους αστυνομικούς από τους δρόμους και τους πήγε να φυλάνε πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες; Ο Μιχάλης Χρυοσοχοΐδης.

Ποιον έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να βγάλει πάλι αστυνομικούς στους δρόμους και να μην να φυλάνε πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες; Τον Μιχάλη Χρυοσοχοΐδη.

Γελάνε οι διάδρομοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης να ξέρετε κύριε Υπουργέ.

Διαβάστε επίσης:

Ανεκδιήγητος Χρυσοχοΐδης: Είπε «ατυχές περιστατικό» τη δολοφονία της Κυριακής και «άστοχη διαχείριση» το φιάσκο των αστυνομικών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μόνο αυτός μπορεί δώσει λύση στο μπάχαλο που αυτός προκάλεσε στην Ελληνική Αστυνομία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.