ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Οδηγός αγροτικού επιχείρησε να πατήσει άνδρες των ΜΑΤ (vid)

Σε ένα από τα βίντεο με τις συγκρούσεις πολιτών-ΜΑΤ στη Μυτιλήνη, φαίνεται ένα αγροτικό όχημα, το οποίο προσπαθεί να χτυπήσει άντρες της αστυνομίας. Το σκηνικό πολέμου που διαμορφώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε Χίο και Λέσβο με συγκρούσεις κατοίκων των δύο νησιών με τις αστυνομικές δυνάμεις, αποτυπώνει βίντεο στο οποίο φαίνεται κάτοικος να κάνει όπισθεν με...
Μυτιλήνη: Οδηγός αγροτικού επιχείρησε να πατήσει άνδρες των ΜΑΤ (vid)

Σε ένα από τα βίντεο με τις συγκρούσεις πολιτών-ΜΑΤ στη Μυτιλήνη, φαίνεται ένα αγροτικό όχημα, το οποίο προσπαθεί να χτυπήσει άντρες της αστυνομίας.

Το σκηνικό πολέμου που διαμορφώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε Χίο και Λέσβο με συγκρούσεις κατοίκων των δύο νησιών με τις αστυνομικές δυνάμεις, αποτυπώνει βίντεο στο οποίο φαίνεται κάτοικος να κάνει όπισθεν με το αγροτικό του αυτοκίνητο και να επιχειρεί τη σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεραπετρίτης: Η ατάκα του για τα ΜΑΤ που προκάλεσε γέλιο στη Βουλή

Να θυμίσουμε ότι στη συνέχεια με κυβερνητική απόφαση οι κλούβες μαζί με τους αστυνομικούς αποχώρησαν από τα νησιά.

Δείτε το βίντεο από τη Μυτιλήνη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυτιλήνη: Οδηγός αγροτικού επιχείρησε να πατήσει άνδρες των ΜΑΤ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.