ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Σε 14ήμερη καραντίνα 50 πρόσφυγες που έφτασαν στο νησί

Με 50 περίπου επιβαίνοντες έφθασε σήμερα στη Λέσβο η πρώτη μετά την 1η Απριλίου βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες. Στη βάρκα επέβαιναν άνδρες, γυναίκες και παιδιά αφρικανικής και αφγανικής καταγωγής, τα οποία πλέον θα μείνουν σε καραντίνα στη Μυτιλήνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρήσεις εστίασης: Πώς θα αξιοποιηθούν και οι ημιυπαίθριοι Η αποβίβαση έγινε στις 7 το πρωί...
Μυτιλήνη: Σε 14ήμερη καραντίνα 50 πρόσφυγες που έφτασαν στο νησί

Με 50 περίπου επιβαίνοντες έφθασε σήμερα στη Λέσβο η πρώτη μετά την 1η Απριλίου βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες.

Στη βάρκα επέβαιναν άνδρες, γυναίκες και παιδιά αφρικανικής και αφγανικής καταγωγής, τα οποία πλέον θα μείνουν σε καραντίνα στη Μυτιλήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιχειρήσεις εστίασης: Πώς θα αξιοποιηθούν και οι ημιυπαίθριοι

Η αποβίβαση έγινε στις 7 το πρωί περίπου στο Καλό Λιμάνι στη βορειοδυτική Λέσβο, σημείο μακριά από τις συνήθεις ακτές αποβίβασης στην ανατολική, βορειοανατολική και ανατολική Λέσβο.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού παραμένουν στο σημείο αποβίβασής τους, ενώ να σημειωθεί ότι προβλέπεται πριν από οτιδήποτε άλλο να τεθούν σε 14ήμερη καραντίνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυτιλήνη: Σε 14ήμερη καραντίνα 50 πρόσφυγες που έφτασαν στο νησί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.