ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροπολίτης Θεόκλητος: Ανοίγουμε και εμείς τις εκκλησίες (vid)

«Αντίποινα» εξαιτίας της κινητής συναυλίας της Πρωτοψάλτη...
Μητροπολίτης Θεόκλητος: Ανοίγουμε και εμείς τις εκκλησίες (vid)

Άναψε… φωτιές η κινητή συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και πλέον υπάρχουν πολλές αντιδράσεις όπως αυτή που εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεόκλητος.

Τονίζοντας σε κήρυγμά του την Κυριακή ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, πως ανοίγει τις πόρτες από τις εκκλησίες και όποιος θέλει να πάει να ζητήσει τον λόγο:

«Αυτές τις μέρες κάναμε υπακοή στο κράτος για την ασφάλεια όλων μας και τηρήσαμε τα μέτρα, σφραγίσαμε τις εκκλησίες σταματήσαμε τις καμπάνες κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Μητσοτάκης με Πρωτοψάλτη μας έριξε το δούλεμα στη μούρη, αλλά ο Τσιόδρας ανησυχεί για το καλοκαίρι

Όμως είδαμε χθες, αυτούς πού θέσπισαν τους νόμους με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό, να έχουν συνωστιστεί μαζί με τους συνεργάτες του και πολλούς άλλους, ώστε να ακούσουν μία περιφερόμενη συναυλία.

Χωρίς τα μέτρα ασφαλείας χωρίς τις αποστάσεις κλπ. Δεν γίνεται να υπάρχουνε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γι’αυτό και εμείς από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησιές μας και είμαστε εδώ ώστε όποιος θέλει να έρθει να μας ζητήσει το λόγο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητροπολίτης Θεόκλητος: Ανοίγουμε και εμείς τις εκκλησίες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.