ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Έκτακτο διάγγελμα την Τετάρτη (20/5)

Έκτακτο διάγγελμα αναμένεται να κάνει την Τετάρτη (20/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας ανακοινώσεις που θέλει να μοιραστεί με τους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης όσον αφορά την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό. Στη συνέχεια, θα έχουμε ανακοινώσεις και από τους ίδιους τους υπουργούς, οι οποίοι θα εξειδικεύσουν τα μέτρα...
Μητσοτάκης: Έκτακτο διάγγελμα την Τετάρτη (20/5)

Έκτακτο διάγγελμα αναμένεται να κάνει την Τετάρτη (20/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας ανακοινώσεις που θέλει να μοιραστεί με τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης όσον αφορά την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό.

Στη συνέχεια, θα έχουμε ανακοινώσεις και από τους ίδιους τους υπουργούς, οι οποίοι θα εξειδικεύσουν τα μέτρα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μέτρα στήριξης για εστίαση και τουρισμό που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση -Οι αλλαγές στον ΦΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγειονομικές αρχές, έχουν δώσει το «οκ» προκειμένου να αρχίσουν να έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τη στήριξη των επιχειρήσεων στον τουριστικό κλάδο, υπάρχει προσανατολισμός στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%, ενώ το ίδιο… παίζει αρκετά δυνατά και σε ότι αφορά τις μεταφορές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Έκτακτο διάγγελμα την Τετάρτη (20/5)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.