ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουζάκι Καρδίτσας: Καταστράφηκε το Κέντρο Υγείας – Έπεσε γέφυρα, διαλύθηκαν δρόμοι (vids)

Βιβλική καταστροφή στο Μουζάκι στην Καρδίτσα, καθώς ο «Ιανός» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Μεγάλη αγωνία υπάρχει για την τύχη 3 ανθρώπων στην περιοχή. Νεκρός κτηνοτρόφος στην Μαγουλίτσα. Ο Ιανός σαρώνει τα πάντα και από τη δίνη του δεν γλίτωσε το χωριό Μουζάκι, με τις εικόνες από τις καταστροφές και τις πλημμύρες να είναι...
Μουζάκι Καρδίτσας: Καταστράφηκε το Κέντρο Υγείας – Έπεσε γέφυρα, διαλύθηκαν δρόμοι (vids)

Βιβλική καταστροφή στο Μουζάκι στην Καρδίτσα, καθώς ο «Ιανός» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Μεγάλη αγωνία υπάρχει για την τύχη 3 ανθρώπων στην περιοχή. Νεκρός κτηνοτρόφος στην Μαγουλίτσα.

Ο Ιανός σαρώνει τα πάντα και από τη δίνη του δεν γλίτωσε το χωριό Μουζάκι, με τις εικόνες από τις καταστροφές και τις πλημμύρες να είναι σοκαριστικές.

Το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής έχει διαλυθεί, ενώ τα ορμητικά νερά και η λάσπη έχουν μπει σε πολλά σπίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: «Βιβλική» καταστροφή σε Καρδίτσα και Φάρσαλα – Σε έκτακτη κατάσταση αρκετές περιοχές (vids)

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες αλλά και drone είναι αποκαρδιωτικές, και δείχνει το μέγεθος των ζημιών.

Βρέθηκε αυτοκίνητο αγνοούμενου

Πριν από λίγη ώρα πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού χθες βράδυ στο Μουζάκι, στην περιοχή των παλιών σφαγείων. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο κατέφθασε η Διοικητής Αστυνόμος Παλλάντζα Κωνσταντίνα με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου.

Δεν εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Συγκλονιστικές εικόνες από το Μουζάκι

Έπεσε γέφυρα στο Μουζάκι

Ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Μουζακίου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει και έχει συμπαρασύρει και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου. Ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που την συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουζάκι Καρδίτσας: Καταστράφηκε το Κέντρο Υγείας – Έπεσε γέφυρα, διαλύθηκαν δρόμοι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.