ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαλάφας για την τραγωδία στο Αγαθονήσι:«Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο έλεος λαθρεμπόρων»

Η Ευρώπη πρέπει να πάρει τις ευθύνες της.
Μπαλάφας για την τραγωδία στο Αγαθονήσι:«Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο έλεος λαθρεμπόρων»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM, μίλησε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, εκφράζοντας την άποψη πως τα κύκλωματα διακίνησης προσφύγων πρέπει να χτυπηθούν στις ακτές της Τουρκίας, αναφερόμενος στο ναυάγιο στο Αγαθονήσι.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Μπαλάφας ανέφερε:

 «Τραγωδία, μια συγκυρία αρνητική, αλλά να είμαστε ειλικρινείς. Όσο συνεχίζεται αυτό το αλισβερίσι με την απέναντι τουρκική ακτή, με συνθήκες καιρικές κάποιες φορές όχι καλές, αλλά κυρίως με το να είναι αυτοί οι άνθρωποι στο έλεος των διακινητών, των λαθρεμπόρων, αυτό είναι το πρόβλημα», και συνέχισε λέγοντας:

«Το κύκλωμα των λαθρεμπόρων πρέπει να χτυπηθεί από την απέναντι ακτή και ταυτόχρονα εμείς έχουμε πει επανειλημμένα ότι η Ευρώπη πρέπει να πάρει τις ευθύνες της. Θα μπορούσε η διαδικασία που γίνεται στα νησιά μας, να γίνεται στο απέναντι έδαφος και ένας αριθμός να περνάει απευθείας στην Ευρώπη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλάφας για την τραγωδία στο Αγαθονήσι:«Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο έλεος λαθρεμπόρων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.