ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναύπλιο: Ιερέας άφησε τη Θεία Λειτουργία για να σβήσει τη φωτιά (pics-vid)

Φωτιά ξέσπασε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) στο Ναύπλιο γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας και ο πατέρας Ιωάννης Μητροσύλης ο οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης προσέτρεξε άμεσα στο σημείο. Εκείνη την ώρα ο ιερέας συμμετείχε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική...
Ναύπλιο: Ιερέας άφησε τη Θεία Λειτουργία για να σβήσει τη φωτιά (pics-vid)

Φωτιά ξέσπασε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) στο Ναύπλιο γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας και ο πατέρας Ιωάννης Μητροσύλης ο οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης προσέτρεξε άμεσα στο σημείο.

Εκείνη την ώρα ο ιερέας συμμετείχε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική εκκλησία της Αγίας Τριάδος όπου είναι εφημέριος και που σήμερα πανηγυρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός: «Αν συνεχίσετε έτσι, θα έρθει νέο lockdown!»

Ο ιερέας δεν δίστασε να αποχωρήσει από τη Θεία Λειτουργία του ναού για να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά. Η άμεση επέμβαση του απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναύπλιο: Ιερέας άφησε τη Θεία Λειτουργία για να σβήσει τη φωτιά (pics-vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.