Νανά Παλαιτσάκη: Έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα – Ουδεμία σχέση το εμβόλιο, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος, με φόντο τη νοσηλεία της το μεσημέρι του Σαββάτου στα επείγοντα του Ερρίκος Ντυνάν.

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης» ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο η εισαγωγή της και η παραμονή της «κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους» της, καθώς είχε «οξύτατο πονο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και προβλημα όρασης».

«Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα», συμπλήρωσε.

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε πως όλες «οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Όπως σημείωσε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχεται «κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια» καθώς έχει «χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα».

«Εμβολιαστηκα ακριβώς γιατι ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Νανά Παλαιτσάκη: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Επιστολή-φωτιά από τη Νανά Παλαιτσάκη – Τι καταγγέλλει για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Νανά Παλαιτσάκη: Έχω 11 χρόνια αιματολογικό πρόβλημα – Ουδεμία σχέση το εμβόλιο