ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα και συνέντευξη Τύπου από Καμμένο

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου, με φόντο τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Μπορεί στην ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ να αναφέρουν ότι η έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει σήμερα (Τρίτη 12/6) ο Πάνος Καμμένος, θα έχει να κάνει με «ζητήματα του κόμματος», ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του κόμματος της...
Νέα επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα και συνέντευξη Τύπου από Καμμένο

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου, με φόντο τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Μπορεί στην ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ να αναφέρουν ότι η έκτακτη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει σήμερα (Τρίτη 12/6) ο Πάνος Καμμένος, θα έχει να κάνει με «ζητήματα του κόμματος», ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του κόμματος της συγκυβέρνησης για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος», αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.

Να σημειωθεί ότι μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε για πάνω από μια ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον Σκοπιανό ομόλογο του, δείχνουν ότι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο «φλέγον» εθνικό ζήτημα, αφού οι δύο ηγέτες ανανέωσαν το τηλεφωνικό τους ραντεβού για σήμερα το πρωί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα επικοινωνία Ζάεφ-Τσίπρα και συνέντευξη Τύπου από Καμμένο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.