ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα γυναικοκτονία σοκ στα Ιωάννινα: Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου

Ακόμη ένα περιστατικό γυναικοκτονίας βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες συγκλονίζοντας τη χώρα.
Νέα γυναικοκτονία σοκ στα Ιωάννινα: Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Ιωάννινα με 69χρονο ημεδαπό άνδρα να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου την 79χρονη Αμερικανή σύζυγό του.

Χθες, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, το ΕΚΑΒ κλήθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ για τη μεταφορά μιας τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε όμως στο σημείο ήταν πλέον αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ειδοποιήθηκε έτσι η αστυνομία και ενώ αρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος», ο ιατροδικαστής ο οποίος βρέθηκε στο σημείο παρατήρησε μώλωπες στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων συνέλαβε τον άντρα ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να παραδέχτηκε πως την ξυλοκόπησε. Όπως ανέφερε μάλιστα έγινε ένας οικογενειακός καβγάς και δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωσή της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία:

«Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα για ανθρωποκτονία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα γυναικοκτονία σοκ στα Ιωάννινα: Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις