ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μήνυση συγγενούς θύματος στη φονική φωτιά στο Μάτι

Ο αδελφός της 26χρονης που καταγράφεται ως το 99ο θύμα της τραγωδίας ζητά να αποδοθούν ευθύνες
Νέα μήνυση συγγενούς θύματος στη φονική φωτιά στο Μάτι

Νέα μήνυση συγγενούς θύματος στη φονική φωτιά στο Μάτι κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Ο αδελφός της 26χρονης που καταγράφεται ως το 99ο θύμα της τραγωδίας προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για τις ζωές που χάθηκαν.

Ο Ιωάννης Χαρδαλούπας, ο οποίος στη φωτιά στο Μάτι έχασε και τη μητέρα του, στρέφεται κατά των Ιωάννη Καπάκη, πρώην Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Ρένας Δούρου, Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Ψινάκη, Δημάρχου Μαραθώνος Αττικής, των υπευθύνων των Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος Αττικής, των αρμοδίων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής και των αρμοδίων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Επιπλέον, ζητεί με τη μήνυση του να διωχθεί οποιοσδήποτε άλλος συνυπεύθυνος και συνυπαίτιος για τα τραγικά συμβάντα από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα μήνυση συγγενούς θύματος στη φονική φωτιά στο Μάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.