ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου, κρίσιμη η κατάσταση

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες που κακοποίησαν βάναυσα με μαχαίρι και λοστό τον σκύλο στην Νίκαια. Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση του άτυχου ζώου. Σάλος έχει προκληθεί με την αποτρόπαια πράξη στον άτυχο σκύλο που μαχαιρώθηκε με μένος από έναν 53χρονο άνδρα. Το γεγονός ότι ο άνδρας είναι εκπαιδευτικός, αν και αδιόριστος, προκαλεί ανατριχίλα. Ο 53χρονος...
Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου, κρίσιμη η κατάσταση

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες που κακοποίησαν βάναυσα με μαχαίρι και λοστό τον σκύλο στην Νίκαια. Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση του άτυχου ζώου.

Σάλος έχει προκληθεί με την αποτρόπαια πράξη στον άτυχο σκύλο που μαχαιρώθηκε με μένος από έναν 53χρονο άνδρα.

Το γεγονός ότι ο άνδρας είναι εκπαιδευτικός, αν και αδιόριστος, προκαλεί ανατριχίλα. Ο 53χρονος καθηγητής ισχυρίστηκε ότι το ζώο επιτέθηκε πρώτο στον δικό του σκύλο.

Το άτυχο ζώο υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, όμως δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο

Οι μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στο περιστατικό των φέρνουν προ τετελεσμένων, καθώς όπως είπα, ο εκπαιδευτικός αν και έχει και ο ίδιος σκύλο, έβριζε και απειλούσε πολίτη που τάιζε τα αδέσποτα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης και τον ιδιοκτήτη του τραυματισμένου σκύλου ο οποίος κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ο άτυχος σκυλάκος μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο διαδημοτικό κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι μαχαιρωμένο στο σημείο της καρδιάς. Ο κτηνίατρος Σπύρος Γιωτόπουλος ανάφερε χαρακτηριστικά: «Μαχαιρωμένο με μαχαίρι για να το σκοτώσει, γιατί είναι στο σημείο της καρδιάς ακριβώς. Πήγε να το σκοτώσει το ζώο, με μανία, είναι απίστευτο! Για να είμαστε σίγουροι αν θα ζήσει τελικά πρέπει να περιμένουμε 4 – 5 μέρες»..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκαια: Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες για την άγρια κακοποίηση σκύλου, κρίσιμη η κατάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.