ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΗ: Καλεί την υπουργό να κινηθεί κατά του NETFLIX για παραποίηση ιστορικών στοιχείων – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις

«Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αλλά είναι και τελείως απίθανο».
ΝΙΚΗ: Καλεί την υπουργό να κινηθεί κατά του NETFLIX για παραποίηση ιστορικών στοιχείων – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις

Η ΝΙΚΗ καλεί την υπουργό Πολιτισμού να πράξει της δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών του ΝΕΤFLIX, «για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της ΝΙΚΗΣ, στη σειρά – ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός Θεού» (Alexander, The Making of a God) η οποία άρχισε να προβάλλεται από τη συνδρομητική υπηρεσία NETFLIX «από το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα».

«Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αλλά είναι και τελείως απίθανο, αφού στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) στερούνταν ακόμη και τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω της ατιμωτικής τους συμπεριφοράς (κίναιδος=κινώ την αιδώ). Συνεπώς δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που έχαιρε της εκτίμησης, τόσο των στρατιωτών του, όσο και των αντιπάλων του, να ήταν ομοφυλόφιλος», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

ΝΙΚΗ: Καλεί την υπουργό να κινηθεί κατά του NETFLIX για παραποίηση ιστορικών στοιχείων

«Ο Μέγας Αλέξανδρος, όταν εξεστράτευσε στην Μικρά Ασία ήταν βασιλιάς όλων των Ελλήνων, όπως προφητικά αναφέρει και η Παλαιά Διαθήκη στο Βιβλίο Δανιήλ 8,21, και αποτέλεσε μία μοναδική προσωπικότητα στα παγκόσμια χρονικά. Διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα , τη γλώσσα του Ευαγγελίου, στα πέρατα του κόσμου, για αυτό έτυχε τόσο μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης», αναφέρεται.

«Όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν… Είναι ντροπή να προσβάλλεται με τέτοια άθλιο τρόπο η εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας», καταλήγει η ΝΙΚΗ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΙΚΗ: Καλεί την υπουργό να κινηθεί κατά του NETFLIX για παραποίηση ιστορικών στοιχείων – Ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.