ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκη Κόμμα: Η αντιπροσωπία της Νίκης στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στη Στουτγκάρδη

Τριήμερο εκδηλώσεων της ομογένειας.
Νίκη Κόμμα: Η αντιπροσωπία της Νίκης στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στη Στουτγκάρδη

Νίκη Κόμμα: Η αντιπροσωπία της Νίκης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στη Στουτγκάρδη, παρουσία της Ελληνίδας πρέσβυρας, Μάρας Μαρινάκης και της Ελληνίδας προξένου Μαρίας Κεχρή, της προεδρικής φρουράς και συλλόγων Ποντίων.

Αντιπροσωπεία της Νίκης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κινήματος Δημήτριο Νατσιό, συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων της ομογένειας της Γερμανίας, με αποκορύφωμα την παρέλαση της Εθνικής Φρουράς στη Στουτγκάρδη.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Αχαϊας Σπυρίδωνας Τσιρώνης, υπεύθυνoς της ΝΙΚΗΣ για τον Απόδημο Ελληνισμό και ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Βορύλλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη Κόμμα: Η αντιπροσωπία της Νίκης στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στη Στουτγκάρδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.