ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός στον ANT1: «Όπως κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές, έτσι θα γίνει και 2ο ‘’θαύμα’’ τον Ιούνιο»

Αφοπλιστικές απαντήσεις για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται η ΝΙΚΗ - « Καταδικάζουμε κάθε βία - Δεν εργαλειοποιούμε την πίστη - Εμπνεόμαστε από τις αρχές του Ευαγγελίου, είναι κακό αυτό;»
Δημήτρης Νατσιός στον ANT1: «Όπως κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές, έτσι θα γίνει και 2ο ‘’θαύμα’’ τον Ιούνιο»

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου δίνονται απαντήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ έδωσε για άλλη μια φορά το πατριωτικό και πνευματικό στίγμα του κινήματος που έφερε νέα πολιτικά ήθη στη χώρα.

Όπως πάντα με σοβαρό και μετρημένο λόγο, ο Δημήτρης Νατσιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και αντέκρουσε όλες τις συκοφαντίες που το μιντιακό σύστημα επιστρατεύει εναντίον της ΝΙΚΗΣ. Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που για 10 μήνες είχε εξαφανίσει τη ΝΙΚΗ από τα μεγάλα κανάλια.

Και τώρα όλοι σπεύδουν να καλέσουν τον κ. Νατσιό για να του κάνουν στενό «μαρκάρισμα» για το ανύπαρκτο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος. Το αφήγημα των συστημικών μέσων είναι ότι ο βουλευτής δήθεν υποκίνησε τη βία, όταν είπε ότι η κυβέρνηση θα δει και χειρότερα από το χαστούκι που έδωσε μια χριστιανή σε βουλευτή της ΝΔ, σε ναό της Καβάλας.

Σε αυτό το αφήγημα απάντησε ξεκάθαρα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, λέγοντας ότι η γυναίκα αυτή είχε αποχωρήσει από τη ΝΙΚΗ εδώ και 6 μήνες, ότι «ούτε εντός – ούτε εκτός εκκλησίας επιτρέπεται η βία», ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος καταδίκασε εξ’ αρχής το περιστατικό στη Βουλή και ότι αυτό που είπε ήταν μόνο μια κοινωνική παρατήρηση.

Ο κ. Νατσιός εξήγησε ότι ο αναβρασμός της κοινωνίας είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η κυβέρνηση στράφηκε εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων της με το νομοσχέδιο για τους γκέι «γάμους» και τις τεκνοθεσίες. «Η κυβέρνηση ήρθε σε ευθεία αντίθεση και με τον λαό ο οποίος την ψηφίζει και κυρίως με μια Συνοδική απόφαση της Εκκλησίας», σημείωσε.

«Εάν για παράδειγμα πω ότι με αυτά που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, θα έρθουν και χειρότερα, προτρέπω τα πράγματα ότι παρακαλώ να γίνουν; Απλά κάνω μια πολιτική διαπίστωση», είπε ο κ. Νατσιός εξηγώντας με ποιο πνεύμα ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι θα έρθουν και χειρότερα στην κοινωνία.

Ο Δημήτρης Νατσιός τόνισε ότι ουδέποτε εργαλειοποίησε την πίστη όπως πράττουν άλλοι, αλλά η ΝΙΚΗ δηλώνει συλλογικά ότι εμπνέεται από τις αρχές του Ευαγγελίου: «άλλος εμπνέεται από τις αρχές του Μαρξ, εμείς εμπνεόμαστε από τις αρχές του Ευαγγελίου. Αυτό είπαμε. Κακό είναι αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στο κόμμα των Σπαρτιατών, ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ είπε ότι μπορεί να τον χωρίζει πολιτικό χάσμα από τους Σπαρτιάτες αλλά «εμείς διαφωνούμε με την ακύρωση της λαϊκής ετυμηγορίας με δικαστική απόφαση». Ενώ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που μοιραστούν στα κόμματα οι έδρες των Σπαρτιατών «εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε έδρα που δεν μας έδωσε ο λαός».

Αφού αντέκρουσε τα ίδια επίμονα προπαγανδιστικά «τσιτάτα» που ανακύκλωναν οι 4 δημοσιογράφοι της εκπομπής, ο Δημήτρης Νατσιός κατέληξε λέγοντας ότι «όπως κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη ΝΙΚΗ όταν μπήκε στη Βουλή, έτσι θα γίνει και δεύτερο ”θαύμα” στις ευρωεκλογές», σημειώνοντας ότι στόχος είναι να πιάσει διψήφιο ποσοστό το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός στον ANT1: «Όπως κάποιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές, έτσι θα γίνει και 2ο ‘’θαύμα’’ τον Ιούνιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.