ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλά χασίς

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησε η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος ασφαλείας Βέροιας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα οι δύο νοικοκυρές βρέθηκαν να κρύβουν 21 δέματα με 20 κιλά χασίς μέσα σε δύο στεγνωτήρια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ευρήματα βρισκόντουσαν σε ένα οικόπεδο, όπου δύο ημεδαπές είχαν κρυμμένα μέσα στους κάδους τους 21...
Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλά χασίς

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησε η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος ασφαλείας Βέροιας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα οι δύο νοικοκυρές βρέθηκαν να κρύβουν 21 δέματα με 20 κιλά χασίς μέσα σε δύο στεγνωτήρια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ευρήματα βρισκόντουσαν σε ένα οικόπεδο, όπου δύο ημεδαπές είχαν κρυμμένα μέσα στους κάδους τους 21 δέματα που περιείχαν κάνναβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόρια: Ακόμα μία διάρρηξη σε αποθήκη σπιτιού

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκε και το χρηματικό ποσό των 1.400 το οποίο κατασχέθηκε, μαζί με δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλά χασίς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.