ΚΟΙΝΩΝΙΑ

No Finish Line: Ένας αγώνας δρόμου Προσφοράς και Ευαισθητοποίησης

Ένας διαφορετικός αγώνας είναι το No Finish Line.
No Finish Line: Ένας αγώνας δρόμου Προσφοράς και Ευαισθητοποίησης

Το No Finish Line είναι ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή εκεί ήταν μεγάλη και πραγματοποιήθηκε εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν οι πρώτες ομάδες. Επίσης, έγινε η επίδοση της επιταγής δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί».

Η ανάρτηση που έκανε ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του «ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής», Θανάσης Ζαννιάς επί του θέματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μία μοναδική διοργάνωση, που στόχος της είναι η προώθηση, η προάσπιση και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των παιδιών στον κόσμο, καθώς και η βελτίωση της ευημερίας και των συνθηκών διαβίωσης τους.

Οι σκοποί της ανοίγουν δρόμους σε μια εποχή που η αλληλεγγύη θα πρέπει να γίνεται πράξη απ’ όλους μας.
Δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ την Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»-Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, τον Γενικό Γραμματέα και Διευθύνοντα Σύμβουλο του «No Finish Line International», κ. Γιάννη Νικολάου-Yannis Nikolaou, την Επικεφαλής του «No Finish Line Athens»-No Finish Line Athens, κα Σοφία Κέδε-Sofia Kede, τους πρεσβευτές, μεταξύ άλλων, κ. Σπύρο Ανδριόπουλο και κα Κατερίνα Θάνου-Katerina Thanou, οι οποίοι ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς στηρίζουν και συμβάλλουν στην προώθηση των μηνυμάτων του αγώνα, καθώς και τους εθελοντές, που αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας Αθλητικής Διοργάνωσης».

Ο Θανάσης Ζαννιάς μαζί με την Κατερίνα Θάνου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «No Finish Line: Ένας αγώνας δρόμου Προσφοράς και Ευαισθητοποίησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.