ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νόρα Βαλσάμη: Πεθάνανε όλες οι φίλες μου – Κοιμόμασταν μαζί με τη Ζωή Λάσκαρη

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για τη νέα της ζωή στην Σύρο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Νόρα Βαλσάμη: Πεθάνανε όλες οι φίλες μου – Κοιμόμασταν μαζί με τη Ζωή Λάσκαρη

Νόρα Βαλσάμη: Είναι μια από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την ίδια να μιλάει για τη νέα της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε στο «Love it» τι συμβαίνει με την υγεία της, καθώς τα δημοσιεύματα την αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι άρρωστη.

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο την μέση μου. Θα γίνω καλά όμως, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη, όμως, πονάει απλά η μέση μου από την υγρασία», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ζωή της στην Σύρο και το σπίτι, που άφησε στην Ραφήνα είπε: «Είναι πολύ ήρεμα εδώ στην Σύρο. Είμαστε σε ένα βουνό. Θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να φτιάξουμε το σπίτι στην Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα με την υγρασία εκεί. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με πλειστηριασμό, όπως ακούγεται».

Τέλος, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην καριέρα της στο θέατρο.  «Κουράστηκα με το θέατρο, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός, μα πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα; Του είπα ότι θα παίζω όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω», εξήγησε.

Αναφορικά με το πως βιώνει την μοναξιά, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως: «Μου αρέσει η μοναξιά. Πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου» είπε και ανέφερε: «Μου λείπει πάρα πολύ η Βουγιουκλάκη, μη μου τη θυμίζεις. Και η Ζωή μου λείπει. Μαζί κοιμόμασταν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νόρα Βαλσάμη: Πεθάνανε όλες οι φίλες μου – Κοιμόμασταν μαζί με τη Ζωή Λάσκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.