ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα και… βάζει γκολ (pic)

Σε ένα διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλή τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχε στον αγώνα που εμπνεύστηκε ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης κόντρα στην ομάδα των Ελλήνων Ρομά. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πολύ καλή παρουσία (αν και φημίζεται περισσότερο για την αγάπη...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα και… βάζει γκολ (pic)

Σε ένα διαφορετικό αγώνα ποδοσφαίρου συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλή τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχε στον αγώνα που εμπνεύστηκε ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης κόντρα στην ομάδα των Ελλήνων Ρομά.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πολύ καλή παρουσία (αν και φημίζεται περισσότερο για την αγάπη του στο μπάσκετ) και μάλιστα σκόραρε δύο φορές.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 6-4 υπέρ της ΝΔ και εκτός από τα δύο γκολ του Κ.Μητσοτάκη τα άλλα τέσσερα σημείωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Να σημειωθεί ότι με την ομάδα της «Ελλάν Πασσέ» (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομ), αγωνίστηκε και ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Όσο για τη νίκη της ομάδας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι τι «το αποτέλεσμα έχει τη λιγότερη σημασία», αφού ο σκοπός της ποδοσφαιρικής εκδήλωσης ήταν «να δοθεί ένα μήνυμα ενάντιων κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού».

Όσο για την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε χαριτολογώντας: «Ο κ. Ζαγοράκης είναι εξαιρετικός. Είναι ο πυλώνας της ομάδος. Αυτός που αν δεν τον είχαμε, φοβάμαι ότι θα είχαμε συντριβεί, αλλά τον αξιοποιούμε πάντα και σε όλες τις κατευθύνσεις που μπορεί να μας είναι χρήσιμος και το ποδόσφαιρο είναι σίγουρα μια από αυτές».

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάλα και… βάζει γκολ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.