ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «πύρινος εφιάλτης» επέστρεψε στην Ηλεία – Καίγονται σπίτια… (vid)

Μνήμες των μεγάλων πυρκαγιών του 2007 ξύπνησαν σήμερα στην Ηλεία, όπου ξέσπασαν 3 πυρκαγιές, οι οποίες επεκτάθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων. Στο χωριό Σκιλλουντία μάλιστα, η κατάσταση είναι δραματική, αφού πολλοί κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες, παρά τις προσπάθειες τόσο αυτών, όσο και των πυροσβεστών, που επιχειρούν με μεγάλο αριθμό ανδρών...
Ο «πύρινος εφιάλτης» επέστρεψε στην Ηλεία – Καίγονται σπίτια… (vid)

Μνήμες των μεγάλων πυρκαγιών του 2007 ξύπνησαν σήμερα στην Ηλεία, όπου ξέσπασαν 3 πυρκαγιές, οι οποίες επεκτάθηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων.

Στο χωριό Σκιλλουντία μάλιστα, η κατάσταση είναι δραματική, αφού πολλοί κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες, παρά τις προσπάθειες τόσο αυτών, όσο και των πυροσβεστών, που επιχειρούν με μεγάλο αριθμό ανδρών και οχημάτων.

Την ίδια ώρα μαίνονται δύο ακόμα μέτωπα στο Νομό. Η μίας ξέσπασε δίπλα στο Αλσύλιο της περιοχής Σπιάντζα στον Πύργο και η δεύτερη στην περιοχή της πρώην λίμνης Μουριάς κοντά στον Αγ. Ιωάννη.

Να σημειωθεί ότι  σύμφωνα με το ilialive.gr, απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι της Σκιλλουντίας, από τις κατοικίες τους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού. Νωρίτερα, περιπολικά της αστυνομίας με σειρήνες και ηχητικά μηνύματα τους ενημέρωσαν για την εκκένωση της περιοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «πύρινος εφιάλτης» επέστρεψε στην Ηλεία – Καίγονται σπίτια… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.