ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο μεγάλος κουβάς με τον Κώστα Μπακογιάννη (audio)

Η πρόβλεψη που έκανε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου πήγε κουβά, μεγάλο κουβά. Σαν τον μεγάλο περίπατο του Κώστα Μπακογιάννη.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο μεγάλος κουβάς με τον Κώστα Μπακογιάννη (audio)

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε πανηγυρικά τον Δήμο της Αθήνας. Χαμένος είναι όμως και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Ο διευθυντής του SDNA είχε κάνει πρόβλεψη για… μεγάλο Περίπατο του Μπακογιάννη, αλλά πήγε… κουβά.

Επί της ουσίας, τον μεγάλο περίπατο είναι που πλήρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης και έχασε την Δημαρχία από τον Χάρη Δούκα. Προφητικό το άρθρο του τελευταίου στο Sportime. Μεγάλη νίκη, μεγάλη επιτυχία. Και μεγάλη ανατροπή βεβαίως. Διότι, ουδείς περίμενε αυτή την επικράτηση.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σίγουρα ήταν από αυτούς που δεν την περίμεναν. Λίγο πριν τις εκλογές το β΄ γύρο της Αθήνας, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης. «Στις πρώτες εκλογές, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε πάρει 42-43% και μετά πήρε 70%. Ε, τώρα θα πάρει 68, 69% κάπου εκεί…».

Μόνο που παραλίγο να γίνει το αντίστροφο…

Ακούστε όσα προέβλεπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο μεγάλος κουβάς με τον Κώστα Μπακογιάννη (audio)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.