ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρες αγωνίας για την Κική Δημουλά, νοσηλεύεται στην εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το Σάββατο (15/2) η σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά καθώς υπέστη σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ώρες αγωνίας για την Κική Δημουλά, νοσηλεύεται στην εντατική

Δύσκολες ώρες περνάει η ποιήτρια Κική Δημουλά, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό 89χρονη γυναίκα βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη. Έτσιοι γιατροί καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (16/2)

Να προσθέσουμε ότι την Κική Δημουλά επισκέφθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, ο Βασίλης Κικίλιας και η Λίνα Μενδώνη όπου και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της υγείας της από τον θεράποντα ιατρό της.

Υπογραμμίζεται ότι η σπουδαίο ποιήτρια έχει νοσηλευθεί και στο παρελθόν στο νοσοκομείο «Υγεία», καθώς εκεί βρίσκεται ο προσωπικός γιατρός της.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρες αγωνίας για την Κική Δημουλά, νοσηλεύεται στην εντατική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.