ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κορυφαίοι Υπουργοί…«αρνούνταν» πως θα έρθει κύμα ακρίβειας

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ανεπανάληπτα εκτεθειμένη από τις... καθησυχαστικές δηλώσεις της στο παρελθόν με τη σημερινή κατάσταση.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κορυφαίοι Υπουργοί...«αρνούνταν» πως θα έρθει κύμα ακρίβειας
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κορυφαίοι Υπουργοί...«αρνούνταν» πως θα έρθει κύμα ακρίβειας
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Η ακρίβεια αποτελεί το μείζων θέμα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Τι έλεγαν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι ανατιμήσεις;

Η αύξηση των τιμών στα αγαθά στα ράφια των σούπερ μάρκετ, το ρεύμα, το φυσικό αέριο και τη βενζίνη έχουν εξοντώσει οικονομικά τους πολίτες.

Το φαινόμενο είχε αρχίσει να φαίνεται από το Φθινόπωρο ακόμη με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Πώς απαντούσε τότε η ΝΔ και ο πρωθυπουργός; Με δηλώσεις που όχι απλά απαξίωναν το μεγάλο πρόβλημα που ερχόταν χαρακτηρίζοντάς το κυρίως «παροδικό» αλλά και καθησύχαζαν τους πολίτες για το φαινόμενο που ερχόταν.

Τίποτα από όλα αυτά δεν βλέπουμε να συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Οι ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ έχουν πάρει φωτιά και δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Την ίδια ώρα η χώρα έχει αφεθεί στα χέρια των ιδιωτών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Κυβέρνηση. Τίποτα δε μοιάζει παροδικό και τίποτα δε φέρνει αισιοδοξία αυτή τη στιγμή.

Όπως αναφέρει το σάιτ του iEdiseis.gr, το οποίο συγκέντρωσε τις δηλώσεις κορυφαίων υπουργών, κυβερνητικών στελεχών αλλά και του πρωθυπουργού από τις αρχές του Φθινοπώρου μέχρι και πρόσφατα, το Μαξίμου εκώφευε στις προειδοποιήσεις των ειδικών για όσα ακολούθησαν.

Τι δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση:

Δηλώσεις κυριολεκτικά ντροπής από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν ήθελαν με τίποτε να δουν το κύμα ακρίβειας που ήταν προ των πυλών και διαβεβαίωναν τον κόσμο για τα αντίθετα.

 

Exit mobile version