ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια υγειονομική δικτατορία δείχνει ο Γ. Παυλάκης; – «Έρχονται παγκόσμια εμβόλια – Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει»

Τι εννοούσε ο «ειδικός» Γιώργος Παυλάκης λέγοντας στον ΣΚΑΪ πως έρχεται παγκόσμια συμφωνία για νέα εμβόλια και πως όταν γίνει αυτό «δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει»;
Παγκόσμια υγειονομική δικτατορία δείχνει ο Γ. Παυλάκης; – «Έρχονται παγκόσμια εμβόλια – Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει»

Θερμός οπαδός μιας παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας, φαίνεται πως είναι ο γιατρός και ερευνητής από τις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης. Μιλώντας (που αλλού…) στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», ο κ. Παυλάκης έδωσε «σήμα» για ερχομό νέων εμβολίων και μίλησε για επερχόμενη «παγκόσμια συμφωνία», για «να μη κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».

Διάφοροι «ειδικοί» που εξυπηρέτησαν πιστά το διεθνές κλίμα τρομοκρατίας, βλέπουν την μετάλλαξη όμικρον να τους χαλάει τη… μανέστρα (αφού ο ιός παρουσιάζει φυσιολογική ύφεση), και αναλαμβάνουν τον ρόλο να επαναφέρουν τον λαό στη… (νέα παγκόσμια) τάξη που χτίζεται μεθοδικά στον καιρό της πανδημίας.

Παυλάκης: «Έρχεται παγκόσμια συμφωνία με νέα εμβόλια»

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλάκης είπε:

«Τα εμβόλια θα αλλάξουν άρδην από το επόμενο διάστημα, δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, θα υπάρχει παγκόσμια συμφωνία για το τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς. Όπως γίνεται και με τη γρίπη, θα υπάρχουν παγκόσμια εμβόλια. Ελπίζουμε μια φορά τον χρόνο. Έρχονται καινούργια εμβόλια». Μάλιστα ο γιατρός που λατρεύει να κινδυνολογεί ασύστολα, «προφήτευσε» πως ο κορονοϊός «θα μείνει για την επόμενη δεκαετία, και δεν ξέρουμε αν θα είναι ηπιότερος».

Αναρωτιέται κανείς, ξέρει… κάτι ο κ. Παυλάκης που δεν το ξέρει ο ελληνικός λαός ή απλά πρόκειται για (όχι ευσεβείς αλλά) ασεβείς πόθους; Τι είδους ιός και τι είδους εμβολιασμός είναι αυτός που έχει ανάγκη μιας «παγκόσμιας συμφωνίας»; Με ποιο τρόπο θα παρακάμψει αυτή η συμφωνία την ανεξαρτησία και την κυριαρχία κάθε κράτους, που ως τώρα – έκαστο – διαλέγει το πώς θα διαχειριστεί την πανδημία; Τι σημαίνει «δεν θα κάνει κανένας ό,τι θέλει» και με τι έρεισμα ξεστομίζει αυτή τη θρασύτητα, ο κ. Παυλάκης;

Βέβαια δεν θα μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι διαφορετικό από έναν γιατρό που έχει ξεφτιλίσει επανειλημμένως την ιατρική δεοντολογία, αφού προσφάτως είχε ζητήσει να τρυπιούνται με το ζόρι (!) οι ανεμβολίαστοι «πόρτα – πόρτα» και να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις ή ακόμα και φυλακίσεις σε όσους αρνούνται. Αν κάποιος «ειδικός» λοιπόν είναι θαυμαστής της επιβολής ενός εγχώριου φασισμού, γιατί να μην είναι συμπαραστάτης και ενός παγκόσμιου;

Ο γιατρός προέβη και σε μια δήλωση που ίσως εξυπηρετούσε το πρόωρο πλασάρισμα του λεγόμενου «παγκόσμιου εμβολίου», λέγοντας πως με τα υπάρχοντα εμβόλια περνούν δύσκολα τον κορονοϊό «και ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι», και «πως ένα νέο άτομο εμβολιασμένο με 2 δόσεις μπορεί να περάσει τον ιό ήπια, άλλα υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα και με 4 δόσεις μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο ή τη διασωλήνωση».

Βλέπουμε λοιπόν, πως ενώ η πανδημία φθίνει, διάφοροι ειδικοί συνεχίζουν να λειτουργούν ως προπαγανδιστές της «μεγάλης επανεκκίνησης», με νέους υγειονομικούς άσσους στο μανίκι των παγκόσμιων ολιγαρχών που λυμαίνονται την ανθρωπότητα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμια υγειονομική δικτατορία δείχνει ο Γ. Παυλάκης; – «Έρχονται παγκόσμια εμβόλια – Δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.