ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2020: Ο πιο viral υποψήφιος στην Καλαμάτα, τι απάντησε στις κάμερες (vid)

Οι Πανελλήνιες για το 2020 έχουν κάνει πρεμιέρα και από τις αρχές της εβδομάδας και στην Καλαμάτα βρέθηκε ο πιο cool υποψήφιος. Μάλιστα μιλώντας στις κάμερες έγινε viral με τις απαντήσεις του. Μπορεί να είμαστε ακόμα στην τρίτη ημέρα των φετινών εξετάσεων, αλλά βρήκαμε τον πιο χαλαρό και τον πιο cool υποψήφιο της φετινής χρονιάς,...
Πανελλήνιες 2020: Ο πιο viral υποψήφιος στην Καλαμάτα, τι απάντησε στις κάμερες (vid)

Οι Πανελλήνιες για το 2020 έχουν κάνει πρεμιέρα και από τις αρχές της εβδομάδας και στην Καλαμάτα βρέθηκε ο πιο cool υποψήφιος. Μάλιστα μιλώντας στις κάμερες έγινε viral με τις απαντήσεις του.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην τρίτη ημέρα των φετινών εξετάσεων, αλλά βρήκαμε τον πιο χαλαρό και τον πιο cool υποψήφιο της φετινής χρονιάς, μπορεί και των τελευταίων ετών.

Μετά το πρώτο εξεταζόμενο μάθημα στα ΕΠΑΛ, ο συγκεκριμένος υποψήφιος από την Καλαμάτα μίλησε στις κάμερες. «Γλώσσα δίναμε» είπε αναφερόμενο στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Σε ερώτηση σε ποια σχολή θέλει να περάσει απάντησε «εδώ πέρα στην Καλαμάτα αν πάνε όλα καλά», χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιο τμήμα.

Όμως τα καλύτερα τα κράτησε για το τέλος. Ερωτώμενος που σταμάτησε η ύλη των φετινών μαθημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο υποψήφιος απάντησε «σάμπως πρόσεχα;», ενώ φάνηκε να μην είναι σίγουρος τι μάθημα δίνει τις επόμενες ημέρες. «Νομίζω μαθηματικά» είπε χαρακτηριστικά.

Πανελλήνιες 2020- Απολαύστε τον:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιες 2020: Ο πιο viral υποψήφιος στην Καλαμάτα, τι απάντησε στις κάμερες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.