ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων στην Αττική

Πτώσεις δέντρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων προκάλεσαν στην Αττική οι ισχυροί άνεμοι, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες.  Πάντως, παρά τα προβλήματα, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για τέτοια περιστατικά. Οι περισσότερες προήλθαν από τα νότια προάστια και ιδιαίτερα τη Γλυφάδα και τη Βούλα. Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για...
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων στην Αττική

Πτώσεις δέντρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων προκάλεσαν στην Αττική οι ισχυροί άνεμοι, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες. 

Πάντως, παρά τα προβλήματα, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για τέτοια περιστατικά. Οι περισσότερες προήλθαν από τα νότια προάστια και ιδιαίτερα τη Γλυφάδα και τη Βούλα.

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να κόψουν τα δέντρα, καθώς έχουν κλείσει τους δρόμους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Πρωτοχρονιά: Το πρώτο doogle της Google για το 2019 (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων στην Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.