ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαχριστόπουλος: «Λάθος μεγατόνων» οι δηλώσεις Κατσίκη

«Στην εξωτερική πολιτική πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Παπαχριστόπουλος: «Λάθος μεγατόνων» οι δηλώσεις Κατσίκη

Στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη, στον Real Fm μίλησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής των 8 με τους Έλληνες στρατιωτικούς.

«Δεν μου αρέσει να κανιβαλίζω εκ του ασφαλούς. Οι δηλώσεις του κ. Κατσίκη είναι ένα λάθος μεγατόνων. Στην εξωτερική πολιτική πρέπει να είμαστε προσεκτικοί Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να καθορίσει ούτε τη δική μας εξωτερική πολιτική, ούτε και της Τουρκίας. Σας ξαναλέω ότι είναι ολέθριο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε επίσης και το καθεστώς στην Τουρκία, αναφέροντας πως υπάρχουν περίπου 70.000 άνθρωποι, ενώ επεσήμανε πως θα χρειαστούν κάποιες δεκαετίας για να προχωρήσει μπροστά η γειτονική χώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαχριστόπουλος: «Λάθος μεγατόνων» οι δηλώσεις Κατσίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.