ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το «Game of Love» του ΑΝΤ1! (vid)

Κατεπείγουσα εισαγγελική παρέμβαση για το το ριάλιτι του ANT1 «Game of Love», διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, ύστερα από σωρεία καταγγελιών. Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας Παναγόπουλος και κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων, από τους υπευθύνους του τηλεοπτικού...
Παρέμβαση εισαγγελέα για το «Game of Love» του ΑΝΤ1! (vid)

Κατεπείγουσα εισαγγελική παρέμβαση για το το ριάλιτι του ANT1 «Game of Love», διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, ύστερα από σωρεία καταγγελιών.

Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας Παναγόπουλος και κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων, από τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού.

Παράλληλα, θα ελεγχθούν και τα μέλη του ΕΣΡ, για το ενδεχόμενο της «παράβασης καθήκοντος» στην συγκεκριμένη υπόθεση, η ακρόασης της οποίας, ορίστηκε για την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10:00.

Το αμφιλεγόμενο τηλεοπτικό ριάλιτι, έκανε πρεμιέρα στις 7 Μαΐου, με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όχι μόνο από τηλεθεατές, αλλά και από ανθρώπους της τηλεόρασης.

Χαρακτηριστικό, ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή του Αντώνη Κανάκη, που δεν «χαρίστηκε» στον σταθμό του, λέγοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του για το Game of Love: «Νομίζω ότι το πρόβλημα που μας έχει δημιουργήσει το νέο αυτό παιχνίδι είναι ότι πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη. Το trash δεν είναι αρκετό νομίζω για να περιγράψει τα πράγματα. Πρέπει να βρούμε μια καινούργια λέξη και θα τη βρούμε γιατί θα επανέλθουμε από την εκπομπή».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρέμβαση εισαγγελέα για το «Game of Love» του ΑΝΤ1! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.