ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πασχάλης: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής

Ο Πασχάλης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωτο για μια παλιά υπόθεση και τελικώς αφέθηκε ελεύθερος
Πασχάλης: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής

Περιπέτεια με τις Αρχές πέρασε ο Πασχάλης, ο οποίος συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στο Τμήμα μετά από μήνυση που έγινε εις βάρος του με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης από τον γενετιστή, Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο Πασχάλης με δηλώσεις του στην κάμερα του Alpha, επισήμανε ότι επρόκειτο περί παρεξήγησης, η οποία αφορά μια παλιά υπόθεση, στην οποία υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες.

«Επρόκειτο για παρεξήγηση, το θέμα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά. Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Αυτή η παλιά υπόθεση, στην οποία αναφέρθηκε, αφορά την αναγνώριση του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή από τον τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011 και κατόπιν εξετάσεως DNA, το παιδί είναι και επίσημα του Πασχάλη Αρβανιτίδη. Ο ίδιος αρχικά δεν δεχόταν να αναγνωρίσει το ανήλικο τέκνο και απέφευγε συστηματικά την κα Τουτουντζή, μέχρι που η πανεπιστημιακός τελικά, υπέβαλε αγωγή σε βάρος του.

Αργότερα, παραδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση μαζί της, χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα στιγμιαίο λάθος». Μια υπόθεση που είχε δει το φως της δημοσιότητας και είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο της showbiz, αναφορικά και με τη σύζυγό του, Αλίκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πασχάλης: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα