ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αναβάλλεται το καλοκαιρινό καρναβάλι – Πότε θα γίνει

Παρά τις αρχικές σκέψεις για διεξαγωγή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 τον Ιούνιο, όπως όλα δείχνουν θα πάρει τελικά και άλλη αναβολή. Το φετινό καρναβάλι στην Πάτρα δεν πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Σιγκαπούρη: Ρομπότ… Κέρβερος επιθεωρεί για συνωστισμό! (vid) Η αρχική σκέψη ήταν να πραγματοποιηθεί μέσα στο...
Πάτρα: Αναβάλλεται το καλοκαιρινό καρναβάλι – Πότε θα γίνει

Παρά τις αρχικές σκέψεις για διεξαγωγή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 τον Ιούνιο, όπως όλα δείχνουν θα πάρει τελικά και άλλη αναβολή.

Το φετινό καρναβάλι στην Πάτρα δεν πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Σιγκαπούρη: Ρομπότ… Κέρβερος επιθεωρεί για συνωστισμό! (vid)

Η αρχική σκέψη ήταν να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο, σύμφωνα κάτι τέτοιο εκτός απροόπτου δεν θα γίνει, όμως υπάρχει η σκέψη να γίνει καρναβαλικό φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο αναμένεται να εξεταστεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού που θα γίνει αύριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Αναβάλλεται το καλοκαιρινό καρναβάλι – Πότε θα γίνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.