ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Κατέσχεσαν άμαξα και άλογα – Μπλόκο σε γλέντι με 1.000 καλεσμένους!

Μια άμαξα αλλά και τα άλογα τα οποία προορίζονταν για να μεταφέρουν ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία να παντρευτεί κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Πάτρας. Ένα ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα επιχείρησε να αναβιώσει μία εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το Σάββατο (5/9) αλλά λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Η αστυνομία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας...
Πάτρα: Κατέσχεσαν άμαξα και άλογα – Μπλόκο σε γλέντι με 1.000 καλεσμένους!

Μια άμαξα αλλά και τα άλογα τα οποία προορίζονταν για να μεταφέρουν ένα νεόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία να παντρευτεί κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Πάτρας.

Ένα ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα επιχείρησε να αναβιώσει μία εντυπωσιακή γαμήλια τελετή το Σάββατο (5/9) αλλά λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο.

Η αστυνομία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tempo24.news, κατέσχεσε το βράδυ της Παρασκευής (4/9) μια άμαξα με τα άλογα της, προκειμένου να αποτρέψει το γαμήλιο γλέντι που θα ακολουθούσε μετά το μυστήριο, στο οποίο θα βρίσκονταν περίπου 1.000 καλεσμένοι.

Η εξέλιξη αυτή κινητοποίησε τις Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα, με στόχο την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Κατέσχεσαν άμαξα και άλογα – Μπλόκο σε γλέντι με 1.000 καλεσμένους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.